liikun.com

Lasten liikuntakerhot Rovaniemellä

Lasten liikuntaa Rovaniemellä

Lasten liikuntakerhot Rovaniemen Superliikkarissa

Tällä hetkellä emme valitettavasti järjestä lainkaan lasten liikuntaa.

Superliikkari on Liikun.comin liikuntakerho. Superliikkari sisältää useita 4 kerran liikuntaryhmiä joiden sisältö vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Myös luistelukoulut kuuluuvat Superliikkariin. 4-10v lapset voivat osallistua Superliikkariin.

Voit osallistua Superliikkariin:

4 kerran kokonaisuus esim. luistelukoulu39€
VIP-passi ei ole myynnissä--

Yli 95% VIP-passi asiakkaista suosittelee "Aivan varmasti" meidän liikuntaryhmiä myös muille rovaniemeläisille lapsiperheille (asiakastyytyväisyyskysely 11/2017).

  • Alle 10v. lapsille
  • Ammattilaisen ohjauksessa
  • Ei-kilpailullista liikuntaa
  • Kokonaisvaltainen oppiminen
  • Jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu, luontoliikunta, luistelu, hiihto...
  • Lähiliikuntapaikoilla Rovaniemellä; Nivavaara, Ylikylä, Pöykkölä...
  • Helppo, vaivaton ja joustava ratkaisu vanhemmille

No mitä Superliikkarissa voi harrastaa?

Lapsella on mahdollista harrastaa liikunta-alan ammattilaisen ohjauksessa useita eri lajeja. Lajeina on mm. jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu, suunnistus. Lajeja harrastetaan vuodenaikojen mukaan eli talvella luistellaan ja kesällä yleisurheillaan. Liikunta on ulkoliikuntaa!

"Ohjaus on ollut ammattimaista ja liikunnallinen lapsi on hyötynyt ryhmistä suunnattomasti! Esim. suunnistusjutut on olleet hanskassa jo etukäteen ja lapsi on saanut koulussakin kehuja osaamisesta!"(asiakastyytyväisyyskysely 11/2017)

Superliikkarissa liikutaan ilman kilpailullista painetta vain liikunnan riemun vuoksi. Lajitaitojen lisäksi Superliikkari kehittää lasten muistia, loogista ajattelua, ongelmaratkaisukykyä ja ryhmätyöskentelytaitoja.

No kenelle erityisesti Superliikkari sopii?

Perheille, jotka elävät ruuhkavuosia ja haluavat lapselle liikuntaharrastuksen joka on kuitenkin vain harrastus. Superliikkarissa voit valita omat liikuntakerhot ja sitoutua aina vain 4 viikoksi kerrallaan. Näin saat joustoa arkeen. Voit myös ilmoittautua kerralla useampiin ryhmiin.

Perheille, jotka arvostavat laadukasta liikunnanohjausta, haluavat lapsen harrastavan liiikuntaa mutta joita kilpailutoiminta ei niinkään kiinnosta.

Monelle lapselle liikuntakerhomme ovat olleet se aivan ensimmäinen harrastus. Rohkaisemme lapsia kokeilemaan, yrittämään, yrittämään uudelleen ja lopulta oppimaan uusia taitoja!

"Ollaan tykätty, kun ei ole tarvinut sitoutua tiettyyn lajiin moneksi kuukaudeksi"(asiakastyytyväisyyskysely 11/2017)

Superliikkarin kuningasajatuksena on tukea lasten liikunnallista itsensä toteuttamista. Tämä tarkoittaa, että liikuntaa toteutetaan lasten tarpeista, ei aikuisten!