liikun.com

Aikuisten Liikuntaa Rovaniemellä

Painonhallintakurssi

Marraskuussa alkaa syksyn viimeinen painonhallintakurssimme. Varaa paikkasi pienryhmään!

Painitko liikakilojasi kanssa? Haluaisitko voida paremmin ja nauttia liikkumisesta? Nyt tekosyyt ja murheet nurkkaan, tule kurssillemme hakemaan uusi suunta elämällesi! Opetamme sinua koostamaan ruokavaliosi järkevästi, jotta saat apua painonhallintaasi! Teemme sinulle yksilöllisen ruokaohjelman tukemaan tavoitteitasi. Laadimme myös liikuntaohjelman kurssin ajalle ja harrastamme yhdessä liikuntaa.

Painonhallintakurssimme:

Painonhallintakurssimme antaa tukea arjen valinnoissa painonhallintaa ajatellen. Kurssimme painottuu ruokailutottumusten tarkkailuun sekä terveysliikunnan lisäämiseen.

Painonhallintakurssillemme ei ole mitään painorajoituksia, vaan ryhmä on avoin kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea omaan painonhallintaansa. Ryhmäläisille ei aseteta tiettyjä painonmuutoksen kilotavoitteita, vaan tarkoituksena on tukea ryhmäläisiä tiedostamaan arjen valintojen vaikutuksia omaan painonhallintaansa.

Seuraavat kurssimme:

Keskiviikko --Kokoonnumme pienliikuntatilassa osoitteessa Ainonkatu 1, 3krs. Klo. --

Painonhallintakurssin hinta on 99€. Hintaan sisältyy ohjaus, ruoka-analyysi, ruoka- ja harjoitusohjelma. Saat myös tukea painonhallintaasi koko kurssin ajan puhelimitse/ sähköpostitse.

Ilmoittaudu mukaan painonhallintaryhmään

Ilmoittautumiset Kaisalle, kaisa.kangas (at) liikun.com tai 045- 2080 922

Ravinto

 • Ravintotietoutta tuetaan luennoilla ja tietoiskuilla
  • ohjeita ruokavalioon
  • ruokareseptejä
  • tukea arjen valintojen tekemiseen
 • Ruokapäiväkirjatehtävä, jonka analysoimme ja saatte siitä kirjallisen palautteen sekä yksilöllisen ruokaohjelman.

Liikunta

 • Liikuntaosuus jokaisella tapaamisella
 • Sinun tavoitteillesi laadittu harjoitteluohjelma
 • Halutessasi kuntotestaus

Jaamme ryhmän alkaessa tarkemmat tapaamissisällöt kirjallisena jokaiselle ryhmäläiselle. Myös muut kurssimateriaalit saat silloin itsellesi. Varmistathan, että oma tapaturmavakuutuksesi on voimassa.