liikun.com

Lasten liikuntakerhot Rovaniemellä

Lasten liikuntaa Vip-passilla Rovaniemi Pop Up Liikkarit Rovaniemellä Lasten liikuntaa Vip-passilla Rovaniemi Ikäihmisten ulkoilupalvelu Lasten liikuntaa Vip-passilla Rovaniemi

LAPSI-AIKUINEN -LIIKUNTAKERHO

AJANKOHTAISTA

Lasten ja aikuisten yhteiset kerhot tarjoavat ohjattua toimintaa raikkaassa säässä ja iloisella mielellä. Liikutaan ja leikitään yhdessä oppien. Tavoitteena vahvistaa lasten perusliikkumista sekä harjoitella ryhmässä harrastamista aikuisten innostavalla ohjauksella.

Kerhoihin mukaan voi tulla äiti, isi, mummi, ukki, kummi, kaima, ystävä, tuttava... Kuka vain, joka haluaa lapsen kanssa yhteisen harrastuksen.

Ryhmät kokoontuvat 3 kertaa, hinta 28€. Vanhemmat vastaavat lapsen tapaturmavakuuttamisesta.

2-3v. LAPSI ja AIKUINEN RYHMÄ

Lasten liikunta

2-3 vuotiaille lapsille on useita eripainotteista ryhmiä. Jokaisessa ryhmässä pääpaino on kuitenkin leikkeissä ja perusliikunta taidoissa. Tärkeintä on lapsen ja aikuisen välinen liikunan riemu.

  • Jalkapallo
  • Palloilu
  • Yleisurheilu
  • Luontoliikunta
  • Tonttujumppa ja Pakkasjumppa

Tulevat ryhmät:

PäiväPaikkaKello
Luontoliikunta
Keskiviikkoisin 11.9, 18.9 ja 25.9
Vapaita paikkoja 10
Ounasvaara
17.00-17.45

Palloilukerhossa tutustutaan eri pallolajeihin, tietysti jalkapalloon, mutta myös esimerkiksi tennikseen ja sählyyn. Kivaa touhua perheen pienimmille!

Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan aina etukäteen tekstiviestitse ja peruuntunut kerta korvataan myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Kaisalle kaisa.kangas(at)liikun.com, 045- 2080 922 tai alla olevalla lomakkeella.

Edellä mainitussa ryhmässä 2-3 -vuoden ikä on suositus, tiedustele Kaisalta lisää, mikäli sinulla on eri ikäinen lapsi ja intoa liikkumaan.